2016-01-22 09:12:42• hírek • Blikk.hu

Deák Bill Gyula: Tönkre akartak tenni

„Ha tudnám, ki ez a sunyi görény, már rég pofán vágtam volna!" - fakadt ki Deák Bill Gyula, aki szörnyülködve hallotta vissza, hogy az interneten és a szakmában terjedni kezdett, kiújult szívbetegsége miatt minden koncertjét le kellett mondania.

Bill kapitány üzeni: jól van

- Nem hittem a fülemnek, amikor a Soltvadkerti Lovasnapok szervezője felhívott, hogy megkérdezze, előreláthatólag meddig nem tudok színpadra lépni, mert úgy hallotta, betegeskedem - idézte fel a blueskirály, aki rögtön megkérte a fiát, Tamást, hogy cáfolja a rágalmazást.

„Sziasztok! A híresztelésekkel ellentétben Bill kapitány jól van, egészséges és koncertezik! Minden más hír kacsa!" - olvasható immár Deák Bill Gyula honlapján, és közösségi oldalán, de a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett művész még nem nyugodott le teljesen.

- Jó dolog az internet, de ebben a virtuális térben még védtelenebbnek érzem magam a rosszindulatú alattomos emberekkel szemben, akik tönkre akarnak tenni - magyarázta Bill, aki tudni véli, mivel váltotta ki az ismeretlen rosszakaró akcióját. - Az egyik irigyemnek bizonyára nem tetszik, hogy egy ideje megint jól mennek a dolgaim - mondta a legfeketébb hangú fehér bluesénekes, aki bámulatos fogyása óta valóban rákapcsolt. Huszonöt kilóval könnyebben énekelt telt házak előtt az István, a király 14 állomásos sportcsarnokturnéján, és közben együttesével is járta az országot. A pangónak számító január hónapra is hat koncertet kötött le, és ezek nincsenek is veszélyben.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: